Social velfærd og sundhed

Det er vigtigt at vi har fat i styrepinden, så der er balance mellem penge til anlæg og til værdige vilkår for ældre, børn, handicappede og psykisk syge.

Der bliver flere raske ældre men også syge og demente ældre i vores kommune, så der er brug for ressourcer til en værdig pleje – træning er vigtig, så flest mulige ældre bliver selvhjulpne – men løser ikke alt.

Vi skal genindføre produktion af mad på vore ældrecentre, så de ældre får duften af mad og smagsoplevelse af nylavet mad tilbage.

Vi skal sikre gode sundhedstilbud i nærområdet, så vi kun skal til Gødstrup, når det er nødvendigt og indsatsen ikke kan løses med kvalitet i egen kommune. Region Midtjylland skal fastholde og udbygge regionale sundhedstilbud i nærområderne! F.eks. Genoptræningscentret på regionshospitalet i Lemvig og et kommende Akuthus.

Vore væresteder og Claudis Have er et aktiv i vores kommune – både for brugerne, medarbejdere og alle os andre, der får mulighed for samvær og cafeoplevelser. Så det er fortsat hjerteblod.

Skateparken skal fortsat have opbakning – et utrolig aktiv for byens børn og unge sammen med udfoldelsesmuligheder på havnen – legepladser m.m.